På utlån: Robinho

Robinho gikk til Santos på lån i august, og vi har snakket med Norges største Santos-fan om hvordan utlånet har gått. Nå ønsker den brasilianske storklubben å hente ham på permanent basis. 

Før sommeren 2014 var det klart at Robinho ikke lenger var en del av fremtidsplanene i AC Milan, og den 6. august ble han lånt ut til barndomsklubben Santos. Tilbake i Brasil har 31-åringen fått tillit og prestert langt bedre enn hva han gjorde under sine siste år i Milan-trøya. Brasilianeren har fått kapteinsbindet, og ifølge den norske Santos-eksperten Andre Østgaard har han høyere status enn noen i gang i sitt kjære Santos.

Østgaard kan videre fortelle at Robinho har spilt fast, og at han har en avgjørende rolle i Santos. Det er ifølge nordmannen stor forskjell på om Robinho spiller eller ikke, og det tidligere stortalentet har tidvis prestert veldig godt. Totalt har det blitt 21 kamper og 9 mål i Santos-trøya siden han returnerte, til tross for enkelte skadeproblemer.

De siste dagene har flere medier meldt at Santos ønsker å beholde Robinho, enten ved å kjøpe ham ut til sommeren eller ved å låne ham frem til kontrakten med Milan går ut sommeren 2016. Ifølge Østgaard er det svært sannsynlig at Robinho returnerer til klubben han spilte i fra 1996 til 2005, samt på et utlån i 2010, og det ser dermed ut til at brasilianeren har spilt sin siste kamp i rødsort.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle