På utlån: M’Baye Niang

M’Baye Niang  kom til Milan sommeren 2012, men til tross for at han var anerkjent som et stortalent har det etter hvert blitt lite tillit på den unge franskmannen. Den første sesongen var han involvert i 20 kamper, men i den påfølgende sesongen ble det langt mindre spilletid. Niang ble i sin tid tidenes nest yngste målscorer for Milan når han scoret i Coppa Italia mot Reggina i desember 2012. Siden har det ikke blitt noen mål i Milan-trøya for den unge franskmannen, til tross for at han har vist lovende takter i enkelte kamper.

I fjorårssesongen ble det som nevnt langt mindre spilletid, og vårsesongen endte i et utlån til Montpellier. Her presterte Niang forholdsvis godt, men tilbake i Milan ble det igjen problemer med tillit og spilletid. Derfor ble 20-åringen i januar lånt ut til Genoa, og der har han endelig begynt å få utløp for sitt potensial. Så langt har det blitt 2 mål og én målgivende pasning i Genova-klubben, og både presidenten Enrico Preziosi og manager Gian Piero Gasperini har vært generøse med skryt til den anvendelige angrepsspilleren.

Niang har spilt seg til fast plass på laget, og er sterkt ønsket videre i Genoa, men det har unggutten selv satt en stopper for. Han ønsket ingen utkjøpsklausul i lånet og ønsker å returnere til Milan for å kjempe for plassen sin. Basert på prestasjonene han har vist hos Il Grifone skal man ikke se bort fra at den omdiskuterte unggutten kan returnere til Milan og kjempe om en plass i startoppstillingen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle