På utlån: Gabriel

Gabriel er for øyeblikket på utlån i Carpi, og her kommer det en liten rapport på hvordan det går med den utlånte keeperen.

Gabriel Vasconcelos Ferreira, kjent som bare Gabriel, fikk sitt gjennombrudd på toppnivå når han representerte Brasil i de olympiske leker i 2012. Keeperen gjorde et godt mesterskap og ble den foretrukne keeperen i sterk konkurranse med blant annet Napoli-keeper Rafael. Noen måneder senere kom også debuten for det brasilianske A-landslaget, og han holdt nullen i en 3-0-seier. Milan signerte da den 193 centimeter høye brasilianeren, og han gikk inn som 2. keeper bak Christian Abbiati.

I løpet av de to første årene i Milan ble det bare 7 kamper, og foran pågående sesong ble han utlånt til Serie B-laget Carpi. Der har det så langt blitt 28 kamper for laget som noe overraskende leder Serie B, og Gabriel har holdt nullen i imponerende 16 av disse kampene. Totalt har han bare sluppet inn 18 mål, og mye tyder på at det går mot opprykk for den lille klubben.

Keeperen har levert såpass solid at klubbledelsen i Carpi har uttalt at de ønsker å forlenge lånet dersom det blir opprykk til Serie A. Med tanke på kampen om keeperplassen i Milan virker det sannsynlig at Gabriel kan bli utlånt på ny, og slik skaffe seg verdifull erfaring for å eventuelt kunne kjempe om plassen i Milan på et senere tidspunkt. Vi setter pris på prestasjonene denne sesongen, ønsker lykke til med resten av seriespillet og håper å se både Gabriel og Carpi i Serie A i 2015/16.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle