top of page

OZAN KABAK på vei til Milan 

Den tyrkiske unggutten har over en lengre periode vært linket til Milan, men ferske rapporter melder nå at Kabak kan signere for Rossoneri allerede i januar.


Milan har vært solide defensivt gjennom hele første tredel av sesongen, men Maldini og Massara er likevel ute etter å styrke midtforsvaret. Med både Duarte og Musacchio på vei vekk, er det Schalkes Kabak som virker å være første prioritet inn.


Den tyske agenten, Gaetano Di Caro, har uttalt følgende om Kabak-situasjonen:


"Jeg har selv snakket med daglig leder i Schalke, og det er tydelig at han og Kabak har vært i dialog med Milan over lang tid. I Tyskland tar de det nesten for gitt at tyrkeren er nærme en overgang til Milan."


Videre, har Di Caro uttalt at Rossoneri tidligere har vært veldig nærme å signere tyrkeren:


"Milan var veldig nærme å signere Kabak når Stuttgart rykket ned, men han endte ikke opp i Milano da fordi sportsdirektøren til det tyske laget gikk til Schalke og tok med seg Kabak på veien. Jeg vet at Maldini og Massara har veldig sansen for spilleren, fordi de har uttrykt at de ønsker han til Milano koste hva det koste vil"


Med andre ord er det sterke signaler for at den unge midtstopperen ender opp i Milano, om det blir i januar eller til sommeren er enda usikkert. Med tanke på Schalkes økonomiske situasjonen, har Di Caro uttalt at en prislapp på omkring 23-25 millioner euro vil være realistisk.


414 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page