Overgangsrykter uke 7GBZ_4684_big

Det var voldomt høy aktivitet av Milan i siste overgangsvindu, men ryktene stopper ikke av den grunn. Van Gaal er interessert i en Milan-spiller. Robinho på permanent vei ut. Det er bare 140 dager til vinduet åpnes.

Milans landslagsback Ignazio Abate har lenge vært ryktet til Arsenal, men nå ser det ut til at The Gunners kan se langt etter 28-åringen. Abate ser nemlig ut til å signere en ny kontrakt med Milan. (ForzaItalianFootball)

Robinho ble aldri noen stor suksess på San Siro og ble utlånt til Santos i fjorsommer. I Brazil har derimot driblefanten funnet tilbake til storformen og Santos vil enten forlenge lånet, eller kjøpe 30-åringen i sommer. Spilleren selv har også uttalt at han vil bli værende i Sør-Amerika etter utlånsperioden. (Lancenet)

Milan har ikke kommet til enighet med Nigel de Jong om ny kontrakt. Det har gjort at Juventus har sperret opp øynene for midtbaneterrieren. Spillerens agent vil ha på plass en treårsavtale verdt 3,5 millioner euro per sesong, mens Milan vil tilby en toårskontrakt verdt 2,5 mill euro per sesong. (TuttoJuve)

Siden kontrakten til nederlenderen går ut til sommeren kan han signere på en førtidskontrakt allerede nå. Manchester Uniteds styreforman Woodward skal være meget interessert i å gjøre akkurat det; å sikre en avtale for de Jong allerede i februar. Både italienske og britiske media avslører at det har vært kontakt mellom spilleren og de røde djevlene. (Sport Witness)

Dersom de Jong drar, har Milan en erstatter i kikkerten; nemlig West Hams Cheikou Kouyate. Sannsynligheten for at overgangen blir gjennomført er derimot veldig liten. Spilleren selv sier at det er en drøm å spille i England, pluss at hans kontrakt ikke går ut før i 2018. (CalcioMercato)

Når Kouyate-dealen ser vanskelig ut å gjennomføre, er Atalantas Daniele Baselli et sikrere kort. Milan skal i følge calciomercato.com allerede ha blitt enige med spillerens agent om de personlige betingelsene.

Juventuslegenden, både som spiller og trener, Antonio Conte kan si opp som trener for det italienske landslaget. Manageren måtte avlyse en landslagssamling for kort tid tilbake da flere Serie A-lag ikke ville at spillerne skulle slutte seg til samlingen. Milan følger nå spent på situasjonen og er veldig interesserte i å tilby Conte trenerstillingen til sommeren. (Tuttosport)

Dersom det ikke blir noe av Conte-avtalen, er Vincenzo Montella den heteste kandidaten til å avsette nåværende sjef Pippo Inzaghi. 42-åringen er sterkt ønsket av Galliani. (Tuttosport)

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle