Overgangsrykter uke 4essien_big

Her kommer en fersk dose overgangsrykter. Drar Essien? Forsvinner vår lille farao til en usannsynlig mottaker? Det er 9 dager til vinduet stenger.

Trabzonspor og flere asiatiske klubber har lenge siklet etter Milans defensive rivjern Michael Essien, men nå har en ny klubb seilet opp som favoritt til å sikre seg ghaneseren. Den italienske nyhetskilden Sportsmediaset mener å ha informasjon om at West Bromwich Albion er interesserte. Midtbanespillerens kontrakt går ut til sommeren, så en billig avtale med Birmingham-laget kan fort bli en realitet før vinduet stenger.

I følge SkySports Italia har også FC Dallas kommet med et bud på den tidligere Chelsea-favoritten, men budet var for lavt.

Det har blitt en del forhandlinger med Liverpool den siste tiden. Med Balotelli til England og Suso til Italia. Nå kan det bli en tredje overgang mellom de to gigantene; Milan har forespurt Liverpool om situasjonen til Fabio Borini. Spissen fikk i sommer vite at han ikke ville bli satset på og fikk beskjed om å finne seg ny klubb. Rossoneri ønsker seg i utgangspunktet en låneavtale, men Liverpool er kun interessert i å selge. (Tuttomercatoweb)

Om Borini-avtalen ikke går i boks har Galliani pønsket ut plan B. Inters Southampton-eide spiss Dani Osvaldo sliter med å tilpasse seg i Milano, men Milan håper at det er på grunn av draktfargen og ikke talent. Osvaldo kan komme billig dersom Inter ønsker å avbryte lånet med Soton. (TalkSport)

Atletco Madrids forsvarsspiller Guilherme Siqueira har fått knapt med spilletid iløpet av sesongen. Til tross for det har ikke den spanske hovedstadsklubben lyst til å selge venstrebacken og har avslått et bud fra Milan pålydende 7 millioner euro. (Tuttosport)

Etter at Luis Muriel dro fra Udinese til Sampdoria har det vært opp til Antonio Di Natale å score målene for Udine-klubben. Nå lurer de hvitsvarte på om de kan hente Stephan El Shaarawy på lån. Den lille faraoen har slitt med formen de siste sesongene og kan ha godt av et utlån. (Forzaitalianfootball)

Etter Sulley Ali Muntaris utblåsninger mot Inzaghi etter å ha blitt byttet ut i kampen mot Torino har det ikke manglet på rykter om ghaneseren. En overgang til USA og MLS har virket sannsynlig, men spillerens agent sier nå at Muntari er fornøyd med situasjonen i Milan og vil bli værende. (Ghanaweb)

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle