Overgangsrykter uke 122_big-2

Henter PSG nok en Serie A-profil? Hilken tidligere Milan-spiller vil kjøpe klubben? Det er bare 102 dager til overgangsviduet åpnes.

Lavezzi, Motta og Thiago Silva, med flere, har alle gått fra Serie A til PSG. Neste spiller som tar turen over alpene kan, i følge ForzaItalianfootball, bli Ignazio Abate. Høyrebackens kontrakt går ut til sommeren og Blanc skal være lysten på å forsterke forsvaret.

Men italiensk presse virker å helle kaldt vann i årene på franskmannen, skal man tro Rossoneriblog. Galliani og Abates agent Mino Raiola skal ha kommet til enighet om betingelsene rundt en ny kontrakt for 28-åringen.

En mann som går igjen i disse ryktespaltene er Nigel de Jong. Det har lenge vært kjent at van Gaal vil hente terrieren til Old Trafford, og nå begynner spilleren å bli frustrert over manglende initiativ ved forhandlingsbordet. Forhandlingene skal i følge rapportene gjenopptas innen kort tid. (La Repubblica)

Dersom de Jong skriver under på en eventuell kontraktsforlengelse, skal van Gaal være villig til å hente 30-åringen likevel, i følge The Express. Et bud på rundt 10 millioner pund skal være nok til å forene landsmennene i Manchester United.

Algerias landslagsving Yacine Brahimi er et hett overgangsobjekt i sommer. Milan følger Porto-spilleren tett. 25-åringen er også ønsket av Atletico Madrid, PSG, Manchester United og Manchester City. Så langt står Brahimi med 12 mål og 9 assist i alle konkurranser denne sesongen. Et bud i størrelsesordenen 30 millioner pund skal være nok til å sikre seg afrikanerens tjenester. (The Express)

Inzaghis karriere som manager for Milan ser ut til å henge i en tynn tråd, og det er ventet at han blir erstattet i sommer. Inn i rekken av managere som blir ryktet til Milan går Sampdorias trener Sinisa Mihajlovic. A Corriere Della Sera melder at Galliani har sendt talsmenn for å lokke bosnieren til San Siro.

Samme kilde skriver også at dersom Mihajlovic overtar som sjef for Milan skal Pedro Obiang og Roberto Soriano være høyaktuelle overgangsmål. Sampdoria har hatt en eventyrlig sesong og ligger for øyeblikket kun fem poeng bak Romas andreplass.

En annen mulig manager som kan ta over roret i Milan er Parmas Roberto Donadoni. Den tidligere Milan-legenden nekter å utelate at han ser på seg selv som aktuell. ”Dersom Milan ringer, skal det bli vanskelig å si nei”. Donadoni må se seg rundt etter ny jobb etter at Parma som kjent ble begjært konkurs. (FourFourTwo)

Siste manager som blir med i dagens ryktespalte er selveste Gennaro Gattuso. Gattuso sier til Radio Rai 1 at han er svært lysten på den snart ledige managerstillingen. Hele intervjuet med den tidligere Sion-, Palermo- og Kreta-treneren kan du lese her.

Berlusconi har diskutert et mulig salg av et x antall aksjer i Milan med den thailandske businessmannen Bee Taechaubol, men nå har også en annen potensiell kjøper hengt seg på. Et amerikansk konsortium har tilbudt Berlusconi 600 millioner euro for hele klubben, et tilbud som den nåværende presidenten ikke syns var høyt nok, melder La Repubblica. En av medlemmene i konsortiet er tidligere Milan-spiller David Beckham.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle