Overgangsrykter uke 11el33_big

Flere medier, deriblant ESPN, melder at Milans supertalent Stephan El Shaarawy skal være ønsket i England. Det er Arsene Wengers Arsenal som vil styrke sitt allerede sterke angrep til neste sesong. ”Den lille faraoen” uttaler at det er en ære at en så stor klubb er interesserte, men at han er fornøyd med å være i Milano. 22-åringen er for tiden ute med skade, og sier videre at fokus nå er å komme tilbake for å hjelpe Milan oppover på tabellen.

Mirko Valdifiori imponerte voldsomt på midtbanen til Empoli mot Milan i februar. Han imponerte såpass mye at Galliani nå vil å sikre seg 28-åringens tjenester for neste sesong. Napoli skal også være interesserte i italieneren. (RadioKissKiss)

Til tross for å allerede ha ørten midtstoppere så har Galliani, i følge CalcioMercato.com, hyppig kontakt med Davide Lippi. Lippi er agenten til Ezequiel Munoz som for tiden er utlånt fra Palermo til Sampdoria. Milan skal være svært lystne på å signere argentineren i sommer, og var nære på å hente spilleren allerede i januar.

En annen spiller som man forventer skal tre inn stadionportene i sommer er Atalantas Daniele Baselli. Baselli har lenge vært ryktet til Milan, men 22-åringen selv mener å vite at klubben ikke har kommet med et konkret bud enda. Den balanserende midtbanespilleren er tenkt som erstatter til de Jong. (calciomercato.com)

For Nigel de Jongs kontrakt med Milan går som kjent ut til sommeren, og partene blir ikke enige om en ny avtale. Uniteds mektige manager van Gaal er svært lysten på å hente landsmannen, og det ryktes at det allerede har oppstått kontakt mellom de. (Threeandin.com)

M’Baye Niang har vist sitt fulle potensial for Genoa etter å ha blitt utlånt i januar. Han har vært så god at Genoa nå ønsker å ha han ett år til. Dersom det skal bli en realitet vil Milan ha det unge supertalentet Luka Krajnc i bytte. 20-åringen er for tiden utlånt til Cesena. (La Repubblica)

Leiesoldaten Salvatore Bocchetti har vist varierende prestasjoner for Milan etter å ha ankommet i januar fra Spartak Moskva. Galliani mener at italieneren har gjort nok til å bli hentet på permanent basis til sommeren. (calciomercato.com)

Store managernavn har blitt linket til Milan i det siste. Nå skal derimot den relativt ukjente Maurizio Sarri være høyaktuell. 56-åringen trener Empoli og har overbevist med offensivt spill i årets sesong. Det ser for øyeblikket ut som Inzaghi får fortsette til sommeren, men da er det stopp. (La Repubblica)

En litt mer merittert trener, nemlig Jürgen Klopp, skal også være ønsket på San Siro. Dersom tyskeren tar over roret ønsker Milan at han tar med seg Ilkay Gündogan og Neven Subotic på flyttelasset. Om Klopp er villig til å forlate Borussia Dortmund er høyst tvilsomt. Et annet treneralternativ er tidligere Milan-spiller Roberto Donadoni. Italieneren, som har 285 kamper for Rossoneri, trener for tiden kriserammede Parma. (calciomercato.com)

Avslutningsvis tar vi med oss at Mino Raiola vil kjøpe en del av Milan. Den frittalende agenten forteller at han har midlene som skal til, men at han vil kun kjøpe til ”riktig pris”. Han ønsker å investere i gigantklubben fordi han angivelig ønsker å forandre tankegangen i italiensk fotball. (espnfc.com)

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle