top of page

Overgangsrykter uke 1


Overgangsvinduet har nå vært åpent i en liten uke og spekulasjonene hagler over oss. Her er noen av de heteste ryktene rundt spillere som er koblet til og fra Milan.

USA og MLS er et populært sted for mange fotballspillere som nærmer seg slutten. Nå vil LA Galaxy gi Leicester kamp om Nigel De Jong.

Gary Neville har ikke fått helt sving på sakene i Valencia så langt. Nå håper engelskmannen at Keisuke Honda skal være svaret på klubbens sportslige utfordringer. Ett bud på € 5 millioner skal være på vei.

Det italienske talentet Stafano Sensi skal fortsatt være på listen over aktuelle spillere inn på Milanello, men klubben vil møte hard konkurranse fra Roma, Juventus, Palermo og nå også Sassuolo. Cesena skal være villige til å vurdere bud på rundt € 10 millioner.

Alessio Cerci virket å være så godt som klar for Genoa, men Atletico Madrid har stoppet avtalen. Den spanske klubben foretrekker at kantspilleren blir på San Siro ut sesongen.

Det blir neppe storsalg av parykker i Milan Store. Adriano Galliani sier nemlig at en overgang for Marouane Fellaini vil være så godt som umulig i januar.

Stephan El Shaarawy er ønsket av en rekke klubber, deriblant Watford og Roma. Uavhengig av hvilken klubb den lille faraoen havner i er det ventet at det vil være en utlånsavtale med en fremtidig overgangssum på € 12 millioner.

Bryan Cristante forlot Milan i 2014 for å få mer spilletid i Benfica. I den portugisiske storklubben har 20-åringen stort sett sittet på benken og skal nå være nær en overgang tilbake til Serie A. Det er Palermo som er i forhandlinger om en låneovergang ut sesongen med en kjøpsklausul på € 6 milioner.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page