top of page

Overgangsnytt: Dominoeffekt i angrepsrekka


Det er ikke mer enn rundt en måned til sesongen er over og «Silly Season» starter, og på Milanello er det duket for flere endringer i mannskapet.

Alessandro Matri har vært på lån i Lazio denne sesongen, men spissen har skuffet og kun notert seg for 4 scoringer i Serie A. Til tross for dette kan Matri være en del av Milans tropp neste sesong, men det avhenger av at Brocchi leder laget også neste sesong. Den nye manageren har hatt et godt forhold til den italienske spissen og har fortsatt tro på at han kan levere mål for en toppklubb.

Det kan meget vel bli behov for Matri på Milanello neste sesong, for Carlos Bacca skal være på listen til flere toppklubber, deriblant Bayern Munchen og Real Madrid. Carlo Ancelotti, tidligere Milan-manager og kommende sjef på Allianz Arena, skal være svak for colombianerens målteft.

Om Bacca drar ligger det i kortene at Mario Balotelli får lov til å bli, men da må han levere varene i sesongavslutningen. Om han ikke skulle gjøre det er franske AS Monaco mer enn villig til å legge de nødvendige euroene på bordet for å hente urokråka til fyrstedømmet.

Stoke ble flere nummer for små i gårsdagens hjemmekamp mot Tottenham hvor pottemakerne tapte hele 0-4. Kanskje er M´baye Niang spissen som kan skyte The Potters til Europa League neste sesong? Både Stoke og Leicester skal være svært interesserte i spissen som for øyeblikket er ute med skade. Milan krever rundt € 15 millioner for franskmannen med den energiske spillestilen.

Hatem Ben Arfa var en gang en lovende unggutt, siden ble han en urokråke som ingen kunne hanskes med. Før sesongen fikk han en siste sjanse til å vise hva han kunne få til på toppnivå og signerte en ettårsavtale med Lille. Tilbake i Ligue 1 har franskmannen herjet med motstanderne og scoret hele 16 mål. Mon tro om ikke Lille angrer en smule på kontraktslengden, for nå er både Milan og PSG blant klubbene som ønsker seg playmakeren i sine rekker. PSG ryktes å være i førersetet, men Milan kan friste med et fast plass som trequartista.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page