top of page

Oppdatering på refinansieringen


Det rapporteres at Milan jobber med å ordne en refinansiering gjennom Merrill Lynch før UEFA kommer med deres forslag til en oppgjørsavtale.

UEFA avslo tidligere forslaget til Rossoneri angående en frivillig avtale på grunn av usikkerheten rundt Yonghong Li, og gjelden til det amerikanske sikringsfondet Elliott Management. Og når klubben samtidig sitter i en situasjon der klubben, i verste scenario, blir tatt over av Elliott Management i oktober, har klubben intensivert jakten på en god refinansiering av gjelden.

I dagens Corriere della Sera ble det rapportert at Merrill Lynch, som er banken som finner investorer for Milan, ikke bare skal ordne med klubbens gjeld på €123m, men også de €180 som Li er ansvarlig for. Planen er å dele disse to, der man finner mange forskjellige investorer, istedenfor å bare ha et fond som styrer alle lånene og setter høye renter.

Rossoneri håper nå at dette går i boks før UEFA kommer med deres oppgjørsavtale, noe som skjer senest ved slutten av april, da dette vil gi de en gunstigere finansiell vurdering fra forbundet.

Om ikke lenge skal det også holdes et styremøte der man skal godkjenne en kapitaløkning for å komme gjennom resten av sesongen. Den administrerende direktøren Marco Fassone satser på at kostnadene det er budsjettert med vil reduseres via økte inntekter, delvis fra en lengre deltakelse i Europaligaen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page