top of page

Offisielt: Montella har signert en toårskontraktDa er det offisielt, Vincenzo Montella har skrevet under for to nye år på Milanello.

Selv om sesongen 2016/17 ikke har vært en eneste stor fest, så har Milan forbedret seg kontra tidligere år. Vi sitter igjen med et trofé (supercupen), 63 poeng og plass i neste års Europa League. Dette var godt nok for at de nye kinesiske eierne vill satse på Montella for to nye år fremover.

«Jeg er veldig fornøyd med å fortsette som manager i Milan», uttalte Montella etter at kontrakten var i boks. «Jeg er full av entusiasme for å fortsette på dette eventyret, og jeg setter stor pris på troen dere har på meg».

Marco Fassone la til: «Dette er et veldig viktig øyeblikk for oss og fansen. Vi har blitt enige om en avtale som vi, klubben, er fornøyd med, etter de gode resultatene det siste året – et komplisert overgangsår.»

«Fra vårt ståsted var det overhodet ingen tvil, vi ville bare vente til etter sesongen var ferdig før vi gjorde det offisielt. Jeg håper at han ser på dette som en tidlig bursdagspresang, kanskje så får han noe annet på selve bursdagen…» fortsette Fassone til Milan TV – gjengitt av milansverige.se.

#Montella

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page