top of page

Offisielt: Jose Mauri lånes ut til EmpoliMilans midtbanetalent, Jose Mauri, forlater klubben til fordel på Empoli. I motsetning til hva som har meldt tidligere er det dog bare snakk om et rent lån, og Empoli har ingen utkjøpsklausul.

Vi har tidligere kunnet melde om at Jose Mauri så ut til å forlate klubben, og at Empoli var i ferd med å sikre seg en utkjøpsklausul. Nå er låneavtalen klar, og det er heldigvis ingen utkjøpsklausul inkludert. Jose Mauri fikk et lite gjennombrudd forrige sesong, når han fikk spille i fem kamper på våren. Det ble likevel ikke like mye spilletid som ønsket og nå forlater den argentinskfødte 20-åringen klubben for å få mer spilletid. Han har selv uttalt at han ønsker å vise at han er i stand til å levere på dette nivået, og at målsetningen er å komme tilbake for å ta en plass i laget slik Suso og Niang har gjort de siste sesongene.

Mauri var blant de beste spillerne for et Parma som rykket ned i 2014/15-sesongen og ble da også uttatt på U21-landslaget, men foreløpig har ikke den 169 cm høye midtbanespilleren fått prøve seg på høyere landslagsnivå enn U17. Nå kan det se ut til at han vil velge å spille for det argentinske landslaget dersom han skulle få muligheten til det. Det kan det være mulighet for dersom 96-modellen nå leverer en god sesong i Empoli. Milan kommer antagelig godt ut av denne avtalen, all den tid han vil returnere neste sommer, og det er lov å håpe at Mauri kan komme tilbake for å kjempe om en plass i førsteelleveren.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page