top of page

Offisielt: Frederic Massara er Milans nye sportsdirektørDen siste brikken i Milans sportslige apparat er på plass, og som det har vært ventet en periode er det Frederic Massara som er Milans nye sportsdirektør.

I en sommer hvor det har skjedd mye i Milan har klubbens tekniske direktør, Paolo Maldini, nå fått på plass det sportslige apparatet han ønsker inn mot kommende sesong. Tidligere har Marco Giampaolo blitt bekreftet som ny trener etter at Gennaro Gattuso trakk seg ved sesongslutt. I tillegg er Zvonimir Boban tilbake i klubben, 18 år etter at han spilte i Milan. Denne gang er han ansatt i en rolle i det sportslige apparatet, og med Frederick Massara på plass som sportsdirektør er det sportslige apparatet på plass inn mot den kommende sesong. Offisiell oppstart for den kommende sesongen er 1. juli, men Milan er aktivt i gang på overgangsmarkedet allerede og Massara skal ha vært involvert i overgangsstrategien de siste ukene.

Massara spilte i overkant av 200 kamper i Serie A og Serie B i sin aktive karriere, og gikk inn i rollen som assistenttrener i Benevento i 2006. Siden den gang har han hatt ulike sportslige stillinger i Pescara, Palermo og senest i Roma. I Roma var han sportsdirektør fra 2016 og frem til Monchi ble ansatt i 2017. Senere returnerte Massara til jobben når Monchi forlot Roma i mars, men kontrakten med hovedstadsklubben utløp i sommer og nå er Massara klar som sportsdirektør i Milan.

Paolo Maldini hadde følgende kommentar til ansettelsen: «Vi er svært fornøyd med å kunne ønske Frederic velkommen til vår sportslige ledelse. Takket være hans forberedelser, seriøsitet og profesjonalitet vil han bidra til å ivareta verdiene i Milan, samtidig som han vil bli viktig for klubbens vekst og strategi.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page