top of page

Offisielt: Franck Kessié er klar for MilanMilan har i dag offentliggjort overgangen til Franck Kessié og presentert spilleren på Milanello!

Den 20 år gamle ivorianeren kommer fra Atalanta, hvor han begynte denne sesongen har spilt 30 kamper og scoret 6 mål fra sin midtbaneposisjon. Den foregående sesongen var han på utlån til Cesena i Serie B, hvor han også var fast på laget og imponerte. Denne sesongen har han vært en nøkkelspiller for Atalanta, som havner på femteplass og med det kom over Milan på tabellen. Til tross for at han er født i 96 har Kessié allerede rukket å få 15 landskamper for Elfenbenskysten, og det er med andre ord en etablert landslagsspiller som i dag ble presentert på Milanello.

Avtalen ble underskrevet på Casa Milan, og det er en toåring utlånsavtale med tvunget opsjon på kjøp. Totalsummen for overgangen er 28 millioner euro, men gjennom å gjøre overgangen som en låneovergang får Milan spredd utgiftene utover flere sesonger. Unggutten har signert en femårskontrakt, med en lønn på 2,5 millioner euro per år. Den 183 centimeter høye midtbanespilleren er en kraftpakke med både defensive og offensive egenskaper Milan håper å nyte godt av i årene som kommer. Han er forøvrig den andre offisielle signeringen foran det kommende sommervinduet, etter at Matteo Musacchio ble presentert tidligere denne uken.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page