top of page

Offisielt: Donnarumma nekter å skrive under


Milan har i dag annonsert at den lovende målvakten Gianluigi Donnarumma ikke forlenger sin kontrakt med klubben.

I ettermiddag holdt administrerende direktør Marco Fassone en pressekonferanse. Bakgrunnen for dette var at agenten Mino Raiola hadde informert klubben om at hans klient Gianluigi Donnarumma ikke kom til å forlenge sin kontrakt med Milan.

«I stedenfor å komme med en kunngjøring i den såkalte Donnarumma-saken ønsket jeg å oppdatere dere med en gang vårt møte med Mino Raiola var over,» forklarte Fassone på pressekonferansen.

«Raiola har informert oss om at Gianluigi sin avgjørelse om å ikke forlenge sin kontrakt med Milan er endelig, og det er spilleren selv som har bestemt dette.»

Den siste tiden har de ulike mediene virket samstemte om at keeperen har blitt tilbudt en kontrakt verdt rundt € 4.5 millioner i året.

«Jeg vil påminne dere alle om at for 10 dager siden presenterte Massimiliano Mirabelli et meget konkurransedyktig forslag for dem, og dette kontraktsforslaget var faktisk bedre økonomisk enn det som er blitt spekulert i avisene.»

«Gianluigi har evaluert situasjonen og det gikk ikke kun på det økonomiske, men også i forhold til utsiktene for seg selv og klubben. Han har fortalt oss at han ikke kommer til å forlenge kontrakten, noe som betyr at hans tid i Milan vil være over innen 30. juni 2018.»

Fassone hadde ikke forventet dette utfallet.

«Vi ble veldig overrasket, fordi vi trodde at Donnarumma ville være den keeperen som ville ta Milan inn i fremtiden og som vi kunne bygge laget rundt.»

«Vi må stole på at vi kan gjøre vårt beste også i denne situasjonen, selv om dette er med en bitter ettersmak. Det eneste riktige nå er å gå videre inn i fremtiden.»

Det er ventet at både Real Madrid og PSG vil tilby Milan rundt € 40 millioner for å hente keeperen som tok Serie A med storm for halvannet år siden, og siden den gang har levert prestasjoner i ypperste klasse.

Gianluigi Donnarumma kom til Milan som 14-åringen i 2013 og ble tidenes yngste keeperdebutant i Serie A da han 16 år og 242 dager gammel voktet buret mot Sassuolo 25. oktober 2015. Siden debuten har han spilt samtlige seriekamper for klubben, men ser nå ut til å bli stående med 68 seriekamper for Rossoneri.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page