top of page

Offisielt: Bacca returnerer til Spania


Carlos Bacca spiller den kommende sesongen for Villareal. 

Den bekreftet La Liga-klubben tidligere i dag. Den var lenge ventet at colombianeren ville returnere til gamleklubben Sevilla, men nå er det altså klart at han vil spille for den gule ubåten i 17/18.

Villareal henter 30-åringen på lån og betaler rundt € 2.5 millioner for å avtalen. I tillegg har de sikret seg en opsjon på å kjøpe angriperen for € 15.5 millioner neste sommer.

Carlos Bacca kom fra nevnte Sevilla for € 30 millioner i 2015 og leverte brukbart i sin første sesong i Italia. Han spilte samtlige seriekamper (2 innhopp) og scoret 18 seriemål (deriblant 2 straffespark). Under Vincenzo Montella sin ledelse gikk det dog tyngre og spissen ble flere ganger benket til fordel for Gianluca Lapadula. Totalt ble det 32 seriekamper (6 innhopp) og 13 scoringer (4 straffespark) i det som meget vel kan ha vært hans siste sesong for klubben.

Kontrakten med Milan går ut i 2020, men om Villareal benytter seg av opsjonen vil Carlos Bacca bli stående med 34 scoringer på 77 offisielle kamper i Rossoneri.

Vi ønsker Carlos Bacca og Villareal lykke til med den kommende sesongen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page