top of page

Nytt utlån for Gabriel


Gabriel  må nok en gang finne seg til rette i ny klubb. 

I hvertfall hvis man skal tro den italienske repporteren Gianluca Di Marzio, noe man ofte har hatt grunn til å gjøre.

Nyopprykkede SPAL skal nemlig være svært interessert i keeperen og kontakt mellom klubbene har i følge Di Marzio allerede startet.

24-åringen kom til Milan allerede i 2012, men har enn så lenge ikke blitt den keeperen man håpet på da hen ble hentet fra Cruzeiro. I sesongen 14/15 var han på lån i Carpi hvor han stod fast i Serie B, mens sesongen etter fikk han kun en seriekamp for Napoli.

I 16/17 startet han som klubbens andrekeeper, men i januar så Milan behovet for en mer rutinert reserve samtidig som Gabriel trengte mer erfaring på det øverste nivået. Løsningen ble en avtale med Cagliari der Marco Storari kom gratis til Milan mens Gabriel tilbrakte resten av sesongen på lån hos Cagliari. Det startet bra for brasilianeren som startet 3 kamper på rad i februar/mars, men etter at han måtte plukke fem baller ut av nettet mot Inter (1-5) fikk ikke Gabriel flere sjanser.

Kontrakten med Milan går ut sommeren 2019 og dette kan meget vel bli hans siste sesong til å vise seg frem, dersom klubben ønsker å få penger for keeperen.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page