top of page

Nytt utlån for Felicioli


Gian Filippo Felicioli er sendt på lån for tredje gang.

Den unge venstrebacken skal spille for Perugia i Serie B kommende sesong. Felicioli har gått gradene i Milans akademi og slo gjennom på juniorlaget i 2014/15. Han var med A-laget ved seks anledninger og fikk sin debut under Filippo Inzaghi i mars 2015, da den tidligere angriperen satte inn unggutten på tampen mot Napoli. Milan tapte for øvrig kampen 3-0.

Felicioli spilte den påfølgende sesongen for Primavera uten å få noen minutter for A-laget, og sommeren 2016 ble han sendt på et sesonglangt lån hos Ascoli i Serie B. Det ble en sesong med mye spilletid og i fjor dro han til Hellas Verona for å få erfaring på det øverste nivået, men dessverre ble det ikke mange minuttene for laget som til slutt endte nest sist og rykket ned. Kun 3 kamper fra start (2 i ligaen) og fem innhopp ble beholdningen for 20-åringen.

Dermed blir det nå en ny sesong på det nest øverste nivået, og vi håper han kommer tilbake som en bedre spiller neste sommer. Felicioli signerte en ny kontrakt med Milan i fjor som strekker seg ut de neste tre sesongene, noe som antyder at klubben har stor tro på 97-modellen.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page