top of page

Ny utsettelse på overtakelsen?


Det har lenge vært kjent at Bee Taechaubol har en avtale med Silvio Berlusconi om å kjøpe 48% av aksjene i klubben, men overtakelsen har latt vente på seg. Nå ser det ut som at handelen nok en gang blir utsatt.

Det ryktes at Mr. Bee vil be om å få en ny utsettelse på overtakelsen, denne gangen til årsskiftet.

Den thailandske investoren har inngått en avtale om å kjøpe 48 % av klubben, men ble tidligere tvunget til å utsette denne handelen til 30 september.

Nå rapporterer Milano Finanza at Mr. Bee vil spørre om å få en ny utsettelse til slutten av året fordi han trenger enda lengre tid på å finansiere kjøpet.

Den kinesiske banken Citic kan potensielt stille med de nødvendige midlene for overtakelsen, men både de og flere andre investorer må overbevises om at oppkjøpet er økonomisk forsvarlig før de vil binde seg til avtalen.

Det italienske nettstedet skriver at Mr. Bee vil be om minimum en måned for å overbevise sine investorer, og samtidig melder de om en meget interessant observasjon.

Avtalen som Bee Taechaubol har med Silvo Berlusconi går ut ved månedsskiftet november/desember, noe som kan bringe nye interessenter/investorer på banen.

Vil sagaen om Milans fremtidige eiere ta en ny vending?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page