top of page

Ny kontrakt på Romagnoli?


Ting tyder på at det kan gå mot ny og mer lukrativ kontrakt på det unge stoppertalentet.

Alessio Romagnoli har vært en av Serie As beste midtstoppere denne sesongen, og spesielt etter Gennaro Gattusos inntreden som trener har 23-åringen vært on fire. Det har ikke gått upåaktet hen hos klubbledelsen, som nå ønsker å forlenge kontrakten til italieneren. Det avslørte Marco Fassone i et intervju med Radio Rai Uno.

«Romagnoli? I de kommende ukene skal vi sette oss ned med hans agent. Kontraktsforlengelse var ikke en prioritert, men vi vil diskutere det nå.» 

Den tidligere Roma-spilleren sitter nå på en kontrakt verdt 2 millioner euro årlig. Den strekker seg til 2020. Romagnoli sa selv under gårsdagens pressekonferansen før kveldens cupkamp mot Lazio at det er opp til ham selv å prestere godt nok til en bedre kontrakt.

«Kontraktsforlengelse? Det avhenger av mine prestasjoner i kampene, så vil det bli en oppgave for Fassone og min agent.»

Tidligere på dagen i går verserte det rykter om at den kontroversielle agenten Mino Raiola ønsket å utvide sin spillerstab med nettopp Romagnoli. Raiola er som kjent agent til flere Milan-spillere, deriblant Gianluigi Donnarumma, Giacomo Bonaventura og Ignazio Abate. Etter sommerens situasjon med Donnarumma, er forholdet mellom Raiola og Milans sportsdirektør, Massimiliano Mirabelli, mildt sagt kjølig. Det var derfor tilfredsstillende for Milan-fansen at Romagnoli var kjapt ute med å avvise ryktene.

«Min agent er og vil være Sergio Berti.»

Romagnoli kom til Milan før 2015-16-sesongen for cirka 25 millioner euro + klausuler fra Roma. Han gikk rett inn i førsteelleveren, og har ikke sett seg tilbake siden det. Søndagens seier mot nettopp Roma var 23-åringens kamp nummer 100 i Milan-drakten, noe hovedpersonen selv også kommenterte på pressekonferansen.

«Jeg er veldig stolt over å ha nådd 100 kamper, men nå fokuserer jeg på fremtiden. Jeg kan alltid forbedre meg og vokse som spiller. Jeg føler meg som en mye bedre fotballspiller nå, enn da jeg kom, men jeg må fortsette å vokse. Sammenligningen med Nesta er en ære, men han er en av de beste og ingen vil noengang være som ham.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page