top of page

Ny aktør inn i kampen om aksjeandeler?


Silvio Berlusconi skal ha sett seg lei på mangelen av fremdrift i forhandlingene med Bee Taechaubol og vurderer andre alternativer.

Den thailandske forretningsmannen har vært i forhandlinger om en overtakelse av 48% av aksjene i klubben i flere måneder, men President Silvio Berlusconi skal begynne å miste tålmodigheten på grunn av manglende fremdrift.

Tuttosport melder i dag at forholdet dem i mellom fortsatt er godt og det skal fortsatt være progresjon i samtalene, men det er flere områder som enda ikke er satt på dagsordenen.

Avisen sier at skepsisen knyttes opp mot om Mr. Bee i det hele tatt er i stand til å skaffe de € 480 millionene Berlusconi krever for at handelen skal gjennomføres. Kilder tett på thailenderen mener på sin side at det ikke er noen problemer knyttet til finansieringen, men at utfordringen er knyttet opp til styringen og maktbalansen i klubben.

I følge Tuttosport vil de neste ukene bli avgjørende, samtidig som amerikanske Madison fund skal være interesserte i å komme på banen.

Silvio Berlusconi kommer uansett ikke til å fire på sine krav ettersom han er klar på at klubben er verdt € 1 milliard.

Med den nye amerikanske interessen er presset nå på Mr. Bee og hans investorer som er avhengige av progresjon i forhandlingene med Milan og Silvio Berlusconi.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page