top of page

Norske landslagsspillere skal være nær AC Milan


Milans kvinnelag satser tungt for å ta opp kampen med Juventus og Fiorentina, og skal være nær flere norske landslagsspillere.

Tidligere denne uken kunne TV2 rapportere at Sandvikens landslagspillere Stine Hovland og Cecilie Redisch Kvamme er aktuelle for en overgang til Milan, og nå har Andrine Hegerbergs agent bekreftet at de har mottatt et tilbud fra Milan. Det kan med andre ord bli en rekke norske spillere å se i den rødsorte drakten neste år, dersom man skal tro ryktene.

I sin første sesong endte Milans kvinnelag på tredjeplass i Serie A, ett poeng bak Fiorentina og fem poeng bak Juventus. Nå satses det videre og Milan siker mot å ta serietittelen neste sesong. Milans sesong kan på mange måter bli beskrevet som en suksess, med Valentina Giacinti og Daniela Sabatino som de to øverste på toppscorerlista og laget med en hederlig tredjeplass i sitt første forsøk. Laget består i dag hovedsaklig av italienske spillere, men flere landslagsspillere fra øvrige nasjoner er å finne i laget. Nora Heroum fra Finland og ikke minst brasilianske Thaisa er etablerte internasjonale spillere, og dersom ryktene stemmer kan vi altså få flere norske innslag kommende sesong.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page