top of page

Niang: «Vi drar til Roma for å vinne»


Det var en selvsikker franskmann som gjestet Casa Milan Store på onsdag. 

M´baye Niang har ikke vært i sin beste form den siste tiden, men Milan holder koken og er a poeng med Roma på andreplass i Serie A.

«Vi er på vei opp. Det er viktig at vi forblir fokuserte, har beina godt plantet på jorda og fortsetter å jobbe på samme måte i fremtiden.»

I helgen misbrukte franskmannen et straffespark.

«Slike ting skjer og etter kampen var det glemt for min egen del. Klubben støtter meg og det setter jeg stor pris på. Jeg gikk umiddelbart i gang med forberedelsene til kampen mot Roma.»

Niang har scoret tre ganger denne sesongen, men forrige nettkjenning kom tilbake i runde 8 for snart to måneder siden.

«Det er en stund siden forrige gang jeg scoret, men jeg er sikker på at jeg snart finner veien tilbake til nettmaskene. Kanskje jeg kan feire bursdagen min med en scoring på Olimpico på søndag? ( Ninag fyller 23 år 19.12, red. adm.) Det viktigste er uansett at laget fortsetter å vinne kamper.»

Niang ville ikke være med på at kampen til mandag er den viktigste så langt.

«Den er veldig viktig og vi drar dit med et mål for øyne, og det er å få med oss alle tre poengene hjem. Vi er AC Milan og vi må forsøke å vinne kampen. Vi er nummer to i ligaen og denne kampen er veldig viktig for oss. Det er vanskelig å si om det er den viktigste kampen så langt, fordi mange av de oppgjørene vi har bak oss har vært viktige. Akkurat som kampen mot Crotone er det tre poeng som står på spill og vi må gjøre det godt for å få med oss tre poeng hjem til Milano.»

Franskmannen trives godt under ledelse av Vincenzo Montella.

«Jeg har funnet meg til rette i både byen og klubben. Jeg har vært her noen år nå og trives veldig godt.»

«Siden han kom hit har han snakket fint om meg. Jeg må takke for all tilliten han viser meg og jeg håper å kunne betale tilbake på banen.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page