top of page

Niang nærmer seg Torino


M´baye Niang ser ut til å forlate Milan på tampen av overgangsvinduet. 

Det melder flere kilder, deriblant den anerkjente sportsjournalisten Gianluca Di Marzio. I følge italieneren har partene vært i forhandlinger i dag og blitt enige om en overgangssum på € 15 millioner.

Franskmannen har vært linket bort fra klubben i hele sommer, men hverken Watford, Everton eller Spartak Moskva har klart å komme til enighet med både klubb og spiller om en overgang. Dersom en overgang til I Granata går i orden blir han gjenforent med Sinisa Mihajlovic. Den serbiske manageren hadde Niang under sine vinger gjennom 15/16-sesongen, hvor angriperen imponerte frem til han ble skadet i en bilulykke i februar.

Milan var for kort tid siden enig med russiske Spartak Moskva om en overgang verdt € 18 millioner, men Niang nektet å dra. Isteden leverte han en 10-dagers sykemelding frem til overgangsvinduet stenger og uttalte at «ingen kunne ta valget for ham». Nå ser han altså ut til å få viljen sin. I løpet av dagen skal også Sampdoria ha ytret sin interesse, men Niang skal ha vært klar på at han ønsker sterkt å spille for Torino.

M´baye Niang kom til Milan i 2012 og har vært på utlån til Montpellier, Genoa og Watford i løpet av sine 5 år i klubben. 22-åringen ser ut til å bli stående med 79 offisielle kamper for Milan, hvor han har scoret 12 ganger og levert 10 målgivende pasninger.

Vi kommer tilbake med mer dersom det skjer noe innen overgangsvinduet stenger i morgen kveld.

79 12 10

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page