top of page

Niang nærmer seg Spartak Moskva


M´baye Niang fortsetter karrieren i russisk fotball. 

Det melder blant andre Sky Sports i dag. Franskmannen skal ha takket ja til en fireårsavtale verdt € 3 millioner pluss bonuser per sesong. 22-åringen vil gjennomgå den medisinske testen i Roma før helgen og det er ikke ventet at det vil komme noe i veien for overgangen. Spartak Moskva betaler Milan € 18 millioner for å sikre seg franskmannens tjenester.

M´baye Niang, som startet sin karriere for Caen, signerte for Milan sommeren 2012 og kostet klubben € 3 millioner. Allerede i sin første sesong fikk han endel kamper i Serie A, men midtveis i hans andre sesong ble Niang sendt på lån til Montpellier i hjemlandet.

Han startet også 14/15-sesongen i Milan, men i januar dro han på utlån til Genoa. Der imponerte han stort og Niang ble et fast innslag i startoppstillingen til Sinisa Mihajlovic gjennom 15/16, frem til han ble skadet i slutten av februar.

Samme tilliten fikk han i fjor høst under Vincenzo Montella, men da vi nærmet oss jul var Niang fullstendig ute av det og slet med sykdom og dårlig form. I januar ble angriperen sendt på lån til engelske Watford, og kampen mot Craiova 3. august ser ut å ha blitt hans siste i Rossoneri. Totalt spilte M´baye Niang 79 offisielle kamper for Milan, og noterte seg for 12 scoringer og 10 målgivende pasninger.

Vi kommer tilbake med mer om/når overgangen er bekreftet!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page