top of page

Niang: Gjør alt jeg kan


M´baye Niang jobber knallhardt for å komme i form til 21 mai. 

Den franske angrepsspilleren har vært skadet siden en bilulykke i februar, men håper å være klar til finalen mot Juventus om ni dager.

«Denne skaden har holdt meg ute i tre måneder nå,» fortalte Niang i et intervju med Milan Channel.

«Jeg har jobbet hardt for å være i godt slag til finalen i Coppa Italia, og det er fortsatt målet mitt.»

«Jeg har stort sett jobbet sammen med trenerteamet, men denne uken har jeg trent med ball og det føles bra. Jeg har fortsatt 10 dager på meg til å være i toppslag.»

Milan har to kamper igjen av sesongen 2015/16. Cupfinalen er altså mot Juventus den 21 mai, men først venter Roma hjemme på San Siro førstkommende lørdag. Om ikke Roma beseires samtidig som Inter slår Sassuolo på bortebane er Milan avhengig av en finaleseier mot Juventus for å spille i Europa neste sesong.

«Seieren mot Bologna var veldig viktig for moralen i laget. Vi har skjebnen i egne hender, men i fotball vet du aldri hva som kommer til å skje.»

«Vi må beholde roen i vårt arbeid, fordi vi vet at vi kan gjøre en god jobb. Om alle fokuserer på målsetningene er jeg helt sikker på at vi kommer til å bli tilfredsstilt.»

«Kampen mot Roma er meget viktig fordi vi ønsker å bli nummer 6 og gjøre fansen stolte en siste gang på eget gress denne sesongen.»

Milan har levert gode prestasjoner mot sterke motstandere denne sesongen, og Niang håper det kan være til hjelp i sesongavslutningen.

«Vi har stelt i stand trøbbel for store lag som Juventus og Inter denne sesongen, og det må vi bruke til vår fordel mot Roma.»

«Etter det er det kampen mot Juventus som gjelder, og da får vi en mulighet til å kvalifisere oss for Europa. Det er 13 år siden Milan sist var i cupfinalen og vi vil gjøre alt som står i vår makt for å bringe trofeet hit igjen.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page