top of page

Niang: «Ønsker å bli her i 10 år»


Niang ønsker å være i klubben i 10 nye år, men innrømmer at han har gjort flere feil så langt i sin karriere. 20-åringen gjorde nylig et lengre intervju med Corriere dello Sport og du kan lese hele intervjuet her.

Niang signerte for Milan tilbake i 2012, men en rekke utenomsportslige hendelser, deriblant en «hit and run»-krasj som skadet 11 mennesker, gjorde at de fleste trodde hans karriere i Milan var slutt når han dro på lån til Montpellier i 2014.

Det oppholdet ble avløst av et utlån til Genoa og unggutten imponerte såpass at han fikk en ny mulighet i Milan under Sinisa Mihajlovic. Nå sier Niang at han vil bli i klubben så lenge som mulig.

«Jeg ville hele tiden komme tilbake til Milan fordi jeg følte meg som en del av laget og klubben», forklarte Niang til Corriere dello Sport.

«Jeg godtok å dra på lån til Genoa uten en kjøpsklausul fordi jeg ville bevise mine kvaliteter for Milan. Planen var hele tiden å komme tilbake her fordi jeg ønsker å gi noe til laget.»

Franskmannen la ikke skjul på at han var nødt til å gjøre endringer i sitt eget privatliv for å lykkes i Milan.

«Jeg spilte ikke godt tidligere, men for øyeblikket leverer jeg ganske gode prestasjoner ute på banen.»

«Ja, det er sant at jeg har endret meg. Jeg gjorde en rekke feil som profesjonelle fotballspillere ikke kan tillate seg å gjøre. Vi må unngå alle kontroversielle hendelser.»

«Sett i det perspektivet har jeg endret meg til det bedre, ingen tvil om det. Når du spiller fotball og har ballen er det viktig å være rolig og klar i topplokket.»

«Når man har det fint i privatlivet blir resultatene ofte bedre ute på matten også.»

Niang fikk spørsmål om hvordan han så for seg fremtiden sin.

«Om det var opp til meg ville det ikke engang vært et spørsmål. Jeg ser på meg selv som en del av laget og ønsker å være det i de neste 10 årene.»

Niang ser ut til å være en av Mihajlovic´favorittspillere og har betalt tilbake gjennom 2 mål og 1 assist på 4 kamper i ligaen etter at han kom tilbake fra skade.

«Mitt forhold med Mihajlovic er strålende og han gir meg mye tillit. Alle vet at han er en god manager som liker å jobbe med og utvikle unge spillere. Han har strålende kvaliteter og jeg vil alltid forsøke å betale tilbake tilliten med å gi alt for laget og følge hans ordre.»

Avslutningsvis ble den franske U21-landslagsspissen bedt om å diskutere lagets sesong så langt.

«Vi har kun tapt en kamp i den siste perioden», poengterte Niang.

«Det er en enkel oppskrift for å forbedre våre prestasjoner. Hardt arbeid er det eneste riktige å gjøre.»

«Kampen mot Carpi var en veldig vanskelig kamp. Vi vet at lag som møter oss ofte spiller på samme måte og slår mye langt. Vi visste det ville bli hardt for oss å bryte ned motstanderen, men til slutt fikk vi med oss et poeng og det viktigste er å ikke tape kamper.»

Til slutt ble angriperen spurt om den kommende kampen mot Hellas Verona og Champions League-spill i 2016.

«Vi må prestere på toppnivået vi vet vi har inne. Jeg tror vi fortsatt kan nå målet vårt om å bli topp 3 og kvalifisere oss for Champions League.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page