top of page

Nærmer seg sluttspurt


Rossoneri beveger seg inn i en stor måned. De skal spille semifinale nr to, samt tre seriekamper, og det er ikke hvilke som helst mostandere som er i vente. Gigantene Juventus og Roma er klare og Rossoneri er nødt til å snøre fotballskoene godt da de har en utfordrende måned foran seg. 

Starter med et brak

Allerede den kommende uken venter det harde arbeidsdager. På Onsdag er det nemlig duket for et skummelt returoppgjør da vi skal på besøk til Cristiano Ronaldo og resten av maskineriet som utgjør et farlig sterkt Juventus. Men vi skal absolutt ikke ta noe fra Piolis menn, som gjorde en særdeles god kamp i første oppgjør, og tar de med seg energien fra første halvdel kan det bli en underholdende kamp. Kampen spilles på Allianz Stadium Onsdag, 4. mars kl. 20.45.

På grunn av at AC Milan – Genoa er utsatt spilles første seriekamp den 9. mars mot Lecce. Seks dager senere blir det storoppgjør på San Siro da Milan tar i mot Roma, den 15. mars. Ytterlige seks dager senere, den 21. mars, skal gutta igjen på tur, denne gangen på besøk til SPAL for sin siste seriekamp denne måneden.

Program for måneden. 

Onsdag 4 Mars, 20:45: Juventus – AC Milan, Coppa Italia semi-final second leg Mandag 9 Mars, 20:45: Lecce – AC Milan, Serie A kampdag 27 Søndag 15 Mars, 20:45: AC Milan – Roma, Serie A kampdag 28 Lørdag 21 Mars, 20:45: SPAL – AC Milan, Serie A kampdag 29

Nærmer oss slutten

Vi begynner å nærme oss slutten på denne sesongen og når mars er omme er det spilt 29 av 38 runder. Det skal sies at Rossoneri har en utsatt kamp mot Genoa til gode, men nå gjelder det virkelig å prestere. Fjerdeplassen har nok dessverre seilt, dog intet er umulig, men vi skal ikke gi helt slipp på håpet om en femte plass. Selv om det i England ikke skal mer til enn en femte plass for Champions League kvalifisering må de nok, i Italia, nøye seg med Europa League. Men Europa League er ikke bare bare! Skal AC Milan tilbake til toppen er det nok en viss «Slow and Steady» mentalitet de må nøye seg med. En kan ikke gjøre noe annet enn å lene seg tilbake og heie guttene frem i månedene som kommer, og det starter som sagt med et brak! Vi ønsker alle lykke til i semi-finalen, måtte gullet komme hjem!

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page