top of page

Nær avtale med Juventus


Alle partene er snart kommet til enighet.

Leonardo har i flere dager forhandlet med seriemesterne, og reporterne virker samstemte i at de to klubbene er enige om vilkårene som gjør at Leonardo Bonucci kan returnere til den gamle dame. Både Gianluca Di Marzio, Alfredo Pedulla, Fabrizio Romano og Romeo Agresti skriver at alt er i orden mellom klubbene.

Mattia Caldara og Leonardo Bonucci vil regelrett bytte plass uten at noen overgangssum eller tilbakekjøpsklausul er involvert.

Leonardo Bonucci har en årslønn på € 7.5 millioner og det er ventet at Milan vil kunne spare litt da hans syv år yngre erstatter ikke har den samme lønnskravene som sin landsmann. I følge Calcio e Finanza er det enighet om en femårsavtale verdt € 2.4 millioner per sesong.

I tillegg vil Milan få Gonzalo Higuain på lån kommende sesong, en avtale de betaler € 18 millioner for. Dersom klubben ønsker, kan de hente argentineren permanent for € 36 millioner neste sommer.

Veteranen tjener i dag € 7.5 millioner og ønsket en økning på € 1.5 millioner, og Gazzetta dello Sport skriver at han delvis har fått innvilget ønsket sitt. For sesongen 18/19, hvor han vil være på lån, vil Higuain få betalt € 8.5 milllioner fra Milan og € 1 million fra Juventus. Dersom overgangen gjøres permanent neste sommer er det allerede klar en avtale verdt € 10 millioner per sesong.

30-åringen landet i Milano i går og bekreftet at han bytter klubb.

«Først må avtalen signeres, deretter kan vi prate. Jeg skal undergå de medisinske testene i morgen, og deretter håper jeg å signere avtalen. Jeg starter ett nytt eventyr og jeg vil benytte anledningen til å takke fansen i begge klubber.»

«Leonardo overbeviste meg, og jeg har allerede snakket med Gattuso. Jeg er her for å nå så langt som mulig.»

Det er ventet at både Caldara og Higuain vil gjennomgå de medisinske testene i dag. Vi kommer tilbake med mer når det er offisielt.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page