top of page

Musacchio ønsket av Sevilla


Mateo Musacchio kan være på vei tilbake til La Liga.

Det melder Gazzetta dello Sport. Det var knyttet store forventninger til den argentinske midtstopperen da han ble signert fra Villareal for € 18 millionwe før sesongen, men da Leonardo Bonucci ble hentet inn kort tid etter økte konkurransen i midtforsvaret. Da Vincenzo Montella ble erstattet av Gennaro Gattuso på senhøsten gikk laget i tillegg bort fra trebacks-linjen og over til et mer tradisjonelt stopperpar. Manageren har stått støtt med konstellasjonen Bonucci-Romagnoli som har spilt samtlige kamper så lenge de har vært skadefrie og tilgjengelige.

Mateo Musacchio har knivet med Cristian Zapata om å være klubbens tredjevalg på stopperplass, en kamp han ikke alltid har kommet seirende ut av. 27-åringen har kun startet 12 seriekamper og siden nyttår er det kun blitt en kamp fra start samt tre korte innhopp.

Gazzetta skriver at ledelsen i Sevilla, som ansatte (og sparket) Vincenzo Montella etter at han ble løst fra kontrakten med Milan i november 2017,  kommer til å ta kontakt med Milan i løpet av de nærmeste dagene for å forhøre seg om en overgang. Det meldes at de ikke ønsker å kjøpe spilleren med en gang, men låne ham i en sesong med opsjon på kjøp.

Med poeng hjemme mot Alaves i siste serierunde er Sevilla sikret en syvendeplass i La Liga, noe som må sies å være en skuffelse for klubben som ble nummer fire i fjor og spilte kvartfinale i Champions League for få uker siden.

Mateo Musacchio ble vraket fra den argentinske VM-troppen og må se sommerens sluttspill i Russland fra sofaen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page