top of page

Morata ønsker seg til Milan


Alvaro Morata har bestemt seg for sin foretrukne destinasjon.

Det var knyttet store forventninger til spanjolen da han ankom London i fjor sommer. Chelsea la € 66 millioner på bordet og hentet ham fra Real Madrid etter konkurranse fra blant andre Milan, men Morata ble ingen stor suksess i Premier League. Etter en brukbar start stoppet det etterhvert helt opp og i siste halvdel ble han stort sett sittende på benken, noe som også kostet 25-åringen en plass i Spanias VM-tropp. Fasiten etter endt sesong i England var 15 mål og 6 målgivende pasninger på 48 kamper (30 fra start).

Nå er Antonio Conte, som verdsatte angriperen høyt, erstattet med Maurizo Sarri. Den tidligere Napoli-manageren skal være mer enn villig til å slippe Morata, som i følge Alfredo Pedulla i SportItalia har sagt at han kun ønsker seg til Milan. Alvaro Morata var en stor suksess i Juventus i perioden 2014-16, og ønsker seg nå tilbake til Serie A.

Det kan bane vei for en byttehandel som sender Gianluigi Donnarumma motsatt vei. Begge spillerne er verdsatt til rundt € 50 millioner, og dersom Thibaut Courtois forsvinner til Real Madrid trenger Sarri en ny sisteskanse.

Milan venter på dommen fra CAS, men det rapporteres at Alvaro Morata ikke bryr seg nevneverdig mye om han får spille i Europa eller ei den kommende sesongen. Hvilke muskler klubben kan vise på overgangsmarkedet dersom utestengelsen blir stående, er dog mer usikkert.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page