top of page

Montella: «Vi må være aggressive»


Vincenzo Montella ser frem til kveldens kamp mot CSU Craiova.

Milan er på plass i Romania for å sikre seg et best mulig utgangspunkt før hjemmekampen neste uke, og for første gang siden 2013/14 skal Rossoneri delta i europacupspill.

«Jeg er glad for å være en del av dette prosjektet i dette er vår første viktige test. Hvis vi går inn til kampen på feil måte kan det bli farlig. Jeg føler det riktige presset og jeg gleder meg til å se hvordan spillerne mine opptrer.»

Montella er klar over at det ikke er noen walkover.

«Craiova er et taktisk dyktig lag. De er godt organiserte og har talentfulle spillere, spesielt i angrep. Baluta er for eksempel en farlig spiller. Vi må være aggressive og stenge rommene de liker å spille i. At vi er en mye større klubb enn dem har ikke noe å si i kveld, vi må ta fatt på oppgaven på riktig måte for å lykkes.»

«Vårt mål er først og fremst å komme oss til neste runde. Milan har ikke spilt i Europa de tre siste sesongene og vi vil selvfølgelige avansere fra gruppespillet om vi kommer dit, det er viktig både for spillerne, ledelsen og fansen. I Fiorentina kom vi ofte langt i Europa League, men det er ikke noe jeg tenker mye på. Jeg frykter de første rundene mer enn selve gruppespillet.»

Manageren sa noen ord om noen av de som er nye i troppen.

«Vi har hentet en fin miks av unge talenter og etablerte spillere. Kessié har vært veldig positiv så langt. Vi forventer mye av ham, spesielt med tanke på at han har mange aspekter å forbedre i spillet sitt.»

«Patrick Cutrone har vokst mye og ønsker selv å være viktig for laget. På mange måter minner han meg om en ung utgave av meg selv, men han har nok en større sult for scoringer enn jeg hadde.»

«Niang er tilbake i en mer moden utgave enn tidligere. Det er viktig at han beholder konsentrasjonen lengre enn tidligere.»

Bacca, Sosa og Paletta er alle utelatt fra troppen.

«De er ikke med på grunn av grunner knyttet til overgangsmarkedet og i deres roller har jeg med meg tilstrekkelig med alternativer.» 

Giacomo Bonaventura var også tilstede på pressekonferansen. Italieneren mistet hele vårsesongen med skade, men er nå tilbake og har vært frisk i oppkjøringen.

«Jeg er veldig glad for å være her og for å sloss om en plass i Europa. Jeg har jobbet hardt og kan knapt vente med å spille en tellende kamp igjen.»

Italieneren har spilt i flere posisjoner i Milan.

«Jeg trives godt som en brytende spiss, det er en rolle jeg liker og som jeg tror jeg kan hjelpe laget i.»

Den anvendelige spilleren sa noen ord om nyervervelsene.

«Nå må oss «eldre» hjelpe de nye spillerne med å finne seg til rette, men jeg synes allerede vi er blitt en flott gruppe. Noen av de nye spillerne har mye erfaring og derfor har de tilpasset seg raskt. Også de unge spillerne har imponert så langt.»

Til slutt sendte Bonaventura en takk til supporterne.

«Det er viktig for oss. Det er flott å ha deres støtte og tiden er moden for å bruke deres entusiasme til noe positivt.»

Kampen mot Craiova spilles i kveld kl. 20.00 norsk tid, men ingen norske kanaler har rettigheter til kampen. Det er ventet at Vincenzo Montella stiller med følgende startellever:

(4-3-3) G. Donnarumma; Abate, Musacchio, Zapata, Rodriguez; Kessié, Montolivio (C), Bonaventura; Borini, Cutrone, Niang

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page