top of page

Montella: Vi kunne gjort det bedre


Vincenzo Montella var ikke helt fornøyd med prestasjonen til hans gutter i treningskampen mot Bournemouth, men han tok med seg flere positive erfaringer fra oppgjøret.

Milan møtte engelske Premier League-laget til treningskamp i går ettermiddag og flere av nykommerne fikk verdifulle minutter på banen. Milan vant til slutt 2-1 etter scoringer fra Suso og M´baye Niang (straffe).

«Kampen var viktig med tanke på den fysiske tilstanden til dem som ikke har spilt på en stund,» sa Montella til Milan TV etter oppgjøret.

«Vi kunne helt klart gjort det bedre, men det ble ikke lett. Vi startet med spillere i uvante posisjoner, og det gikk ut over samhandlingen. I andre omgang ble det litt bedre og vi så mer organiserte ut, og vi brukte spillere i mer vante posisjoner. Jeg tok dette valget fordi jeg ønsket å gi alle verdifulle minutter i kampsituasjoner.»

Flere av nykommerne fikk skryt av manageren.

«Mario Pasalic har et stort potensiale og spilte godt, spesielt med tanke på at han har vært ute av trening en god stund. Vi vil vurdere om Jose Sosa kan spille som en dyptliggende playmaker, det er mulig på grunn av hans kvaliteter.»

Han var også fornøyd med de lokale guttene som fikk sjansen.

«Det faktum at vi hadde så mange unge spillere på banen er veldig positivt, fordi det betyr at ting går bra på akademiet vårt.»

Disse spilte for Milan (4-3-3):

Gabriel (79´ Plizzari); Abate (90´ Pogeba), Ely, Paletta, Vangioni; Pasalic (79´ Curto), Sosa, Suso; Adriano (46´ La Ferrera), Lapadula (60´ Zanellato), Niang

Ubenyttede reserver: Spinelli, Zucchetti, Carccia

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page