top of page

Montella: Vår beste kamp så langt


Vincenzo Montella var relativt godt fornøyd etter kampen i natt, til tross for at det ble tap mot Chelsea.

Milan tapte sin siste kamp i Champions Cup mot Chelsea med 3-1 i natt, en kamp som fort kunne endt annerledes om innbytterne hadde vært av en annen kvalitet.

«Det var vår beste kamp så langt i oppkjøringen mot en motstander som er på et meget høyt nivå,» fortalte Montella på pressekonferansen etter oppgjøret. «Vi kontrollerte kampen og kom til mange muligheter, jeg telte 4-5 store sjanser hvor vi kunne scoret mål.»

«Jeg er godt fornøyd med våre prestasjoner. Det er synd at vi ikke scorer flere mål, men den skuffelsen er borte i morgen tidlig. Det er ikke tilfredsstillelsen av en god prestasjon.»

Manageren mente at Milan var meget gode frem til 2-1 scoringen.

«Vi skapte som sagt mange sjanser og spilte meget godt. I 70 minutter var det ikke mulig å se forskjell på lagene, vi var kanskje et lite hakk hvassere.»

Montella passet på å hylle sin landsmann på motsatt trenerbenk.

«Vi må ikke glemme at vi møtte et godt lag med en meget dyktig manager som vet hvordan han skal komme inn i hodene til sine spillere.»

Han ville heller ikke legge skjul på at Conte besitter et helt annet spillermateriell enn ham selv.

«De kom med en rekke gode spillere. I andre omgang spilte både Hazard, Kante, Cuadrado, Ivanovic, Oscar og Batschuayi. Antonio Conte har en strålende spillergruppe å jobbe med. Til tross for det er vi i utvikling, så jeg er tilfredsstilt av våre prestasjoner.»

Flere har beskrevet Montella som en dyktig taktiker, men den nyansatte manageren ønsket ikke selv å snakke om det.

«Det er hyggelig å høre at jeg blir sett på som et ekstra våpen for Milan, men jeg liker ikke å snakke om meg selv.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page