top of page

Moise Kean på vei inn dørene på San Siro?


Ibrahimovic er ikke den eneste spilleren som er blitt linket til Milan den siste tiden. Maldini sammen med Boban ønsker å bringe hjem gullklumpen Moise Kean til Italia, i følge siste ryktene fra balløya.

Moise Kean som imponerte i Juventus de gangene han fikk muligheten, ble solgt til Everton i sommer for 27,5 millioner pund. Overgangen til Everton har ikke vært enkel for gutten fra Vercelli, det er blitt totalt 9 kamper for Moise Kean i Premier League denne sesongen, men har fortsatt til gode å skåre.

Veien til en startplass i Everton virker å være stadig lengre unna for Kean, og derfor melder flere kilder at Everton har tilbudt Moise Kean til Milan i en låneavtale. I følge Corriere Della Sera sies det at Milan er interessert, men at hans alder og karater gjør at de kan vurdere andre kandidater på spissplassen.

I løpet av de 12 kampene Milan har spilt, er det totalt blitt 4 seiere og puttet kun 11 mål. Det gjør at Milan før landslagspausen ligger på en 14 plass på tabellen med kun 13 poeng.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page