Moise Kean på vei inn dørene på San Siro?


Ibrahimovic er ikke den eneste spilleren som er blitt linket til Milan den siste tiden. Maldini sammen med Boban ønsker å bringe hjem gullklumpen Moise Kean til Italia, i følge siste ryktene fra balløya.

Moise Kean som imponerte i Juventus de gangene han fikk muligheten, ble solgt til Everton i sommer for 27,5 millioner pund. Overgangen til Everton har ikke vært enkel for gutten fra Vercelli, det er blitt totalt 9 kamper for Moise Kean i Premier League denne sesongen, men har fortsatt til gode å skåre.

Veien til en startplass i Everton virker å være stadig lengre unna for Kean, og derfor melder flere kilder at Everton har tilbudt Moise Kean til Milan i en låneavtale. I følge Corriere Della Sera sies det at Milan er interessert, men at hans alder og karater gjør at de kan vurdere andre kandidater på spissplassen.

I løpet av de 12 kampene Milan har spilt, er det totalt blitt 4 seiere og puttet kun 11 mål. Det gjør at Milan før landslagspausen ligger på en 14 plass på tabellen med kun 13 poeng.

#acmilan #Kean #milan #SanSiro

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle