top of page

Mirabelli på vei ut


Massimiliano Mirabelli kan være neste leder på vei bort fra Milanello.

48-åringen ble hentet som sportsdirektør av Yonghong Li i fjor vår, og stod bak forrige sommers Mercato hvor Milan hentet spillere for over € 200 millioner Etter halvannet år kan det nå være enden på vise for Mirabelli, som har blitt kritisert for en feilslått strategi på overgangsmarkedet.

Klubbens nye President, italienske Paolo Scaroni, hadde avtalt et møte med Mirabelli i går hvor agendaen skal ha vært å avslutte arbeidsforholdet på en best mulig måte. Dette møtet ble utsatt til i dag, men i følge Tuttomercatoweb skal utfallet bli det samme.

Leonardo, tidligere spiller og manager i Milan, er ventet å overta Mirabelli sin jobb i løpet av kort tid. Brassen er upopulær blant store deler av fansen etter sitt opphold hos byrival Inter i 10/11-sesongen, og Curva Sud har tidligere uttalt at de ikke ønsker å se ham vende tilbake til Klubben . Mellom 2011 og 2013 var han direktør i franske PSG, og hans forrige jobb var i tyrks.

Alle kineserne som satt i styret ble fjernet i helgen, og det samme gjaldt for Marco Fassone som kan bli erstattet av Umberto Gandini. Sistnevnte hadde vært i klubben i 26 år frem til han ble sendt på dør og forsvant til Roma i 2016, men nå er han altså på vei tilbake til Milan. Hans forrige rolle hos Rossoneri var som Adriano Galliani sin høyre hånd.

Tuttosport, Gazzetta dello Sport og Il Giornale melder for øvrig at Marco Fassone vil stevne Milan for retten etter det han mener å være en usaklig oppsigelse.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page