top of page

Mirabelli på ny jakt i Bergamo


Milan og Atalanta ser ut til å fortsette den interne handelen.

De to klubbene, som både i geografi og prestasjoner er relativt like, har gjort flere handler de siste årene. Tidligere har spillere som Giacomo Bonaventura og Andrea Petagna byttet klubb internt, men Milan økte innsatsen i fjor sommer da de la store penger på bordet og brakte duoen Andrea Conti og Franck Kessié til Milano.

Milans sportsdirektør Massimiliano Mirabelli arbeider hele tiden med nye potensielle overganger, og en av spillerne på sommerens liste er i følge calciomercato.com Filippo Melegoni.

1999-modellen har gått gradene i klubben og debuterte i Serie A for et år siden, men spiller stort sett på juniorlaget og står med den ene offisielle kampen for Atalanta. Filippo Melegoni er en sentral midtbanespiller og er spådd en lysende fremtid. Hans talent skal allerede ha vekket interessen hos Inter og Juventus, og verdien på spilleren ryktes å ligge på mellom € 15 og € 20 millioner.

Nå vil Mirabelli forsøke å få til en avtale med naboen i nord slik at de for førsteretten på å gå i forhandlinger til sommeren.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page