top of page

Mirabelli i møte med kroat


Sportsdirektøren sonderer markedet.

Fremtiden til Vincenzo Montella har vært et hyppig tema i flere uker allerede og flere medier hever at hans dager i Milan er talte dersom det skulle bli et nederlag i morgendagens Derby della Madonnina. Det har administrerende direktør Marco Fassone avkreftet, men likevel har Massimiliano Mirabelli vært i kontakt med en potensiell erstatter.

I følge den sveitsiske avisen Blick var Mirabelli i møte med den tidligere nåværende Sveitsisk landslagstrener og tidligere manager i blant andre Lazio, Vladimir Petkovic.  Kroaten med sveitsisk og bosnisk pass har vært trener for hjemlandet siden 2014, men fremtiden skal henge i en tynn tråd dersom de mislykkes i Playoffen til neste sommers fotball-VM i Russland.

Massimiliano Mirabelli fløy selv til Lisboa for å hente sine to stjernespillere Andre Silva og Ricardo Rodriguez etter at de møttes til kvalikkamp tidligere i uken, en kamp som for øvrig endte 2-0 til portugiserne.

I følge tidligere direktør i Napoli og Udinese, Pierpaolo Marino, er det hold i ryktene om at Mirabelli møtte Petkovic.

«Det stemmer at Mirabelli møtte Petkovic i Lisboa,» fortalte Marino til Rai Sport.

«Det virket noe rart at han skulle dra dit i et privatfly kun for å hente Silva og Rodriguez tilbake til Italia.»

Hvor Marino har fått denne informasjonen fra er uvisst, men Petkovic vil uansett være et alternativ med kjennskap til den italienske fotballen. Han ledet Lazio til en syvendeplass og seier i Coppa Italia i 12/13, før han midtveis i den påfølgende sesongen annonserte at han skulle ta over det sveitsiske landslaget etter Ottmar Hitzfeld sommeren 2014. Han fikk sparken i Lazio kort tid etter, og hovedstadsklubben endte til slutt på niendeplass.

Under Petkovic´ ledelse scoret Lazio lite mål og slapp inn forholdsvis mye. Med Sveits har 54-åringen hatt brukbare resultater. Han ledet dem til EM 2016, hvor de røk ut på straffer mot Polen i 16-delsfinalen. I kvalifiseringen til sluttspillet neste sommer ledet de lenge gruppen, men tapet mot Portugal i siste kamp gjorde at de havnet bak Andre Silva & Co. og må ut i playoff.

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page