top of page

Mirabelli: «Håper Gattuso blir i 10 år»


Sportssjefen står støtt ved Gattuso og håper italieneren kan bli værende i lang tid.

Massimiliano Mirabelli uttalte seg i forbindelse med et barnearrangement i går, og deretter gjorde han et intervju med RMC Sport.

«Da jeg tok jobben visste jeg at det kom til å bli tøft, men vi er kun halvveis. Det er en reise som i dag ikke har gitt oss de resultatene som forventet, men vi har troen på det arbeidet vi har lagt ned så langt.»

«Dette laget er ungt og har fremtiden foran seg. Vi kan ikke tenke at vi skal vinne mange titler og dominere i alle turneringene, men vi kan legge grunnlaget for en lys fremtid.»

På senhøsten var Mirabelli med på å sparke Vincenzo Montella og gi jobben til Primavera-trener og klubblegende Gennaro Gattuso.

«Jeg kjenner Rino og tror på hans metoder og arbeid. I tillegg til å være en stor mann er han også en strålende trener. Det handler ikke bare om karakterstyrke, jeg lover dere at vi vil høre folk prate om han de kommende årene-«

«Det var en vanskelig start og jeg husker at vi var litt perplekse de første dagene. Det er sant at vi per i dag ikke har oppnådd noe som helst, men jeg tror vi er i ferd med å bli et lag. Vi kommer til å både vinne og tape, men vi gjør det sammen som et lag.»

«Rino har brakt alle tettere på en ekstraordinær måte. Han mangler kanskje litt erfaring, men han har bevist flere ganger at han ble født som en storhet.»

«Treningsmetodikken har endret seg med ny manager. Vi visste at vi som en følge av byttet kunne gå på noen flaue smeller, gutta var veldig slitne. Men vi var nødt til å bygge opp et mer solid fysisk grunnlag.»

«Jeg håper at Rino kan bli her i 10 år og vi jobber ikke med alternative løsninger. Vi tok vår avgjørelse da vi gav han muligheten.»

«Noen vil se på det som gambling, men eierne ba oss om å finne den beste erstatteren for Vincenzo Montella. Vi valgte Gennaro Gattuso fordi vi mener det er det beste på lang sikt.»

Sportssjefen kommenterte klubbens angripere som har levert varierende så langt.

«Det er sant at vi ikke har scoret så mye, men laget har tonnevis med skudd på mål. Andre Silva presterer ikke slik vi hadde forventet, men vi er overbeviste om at han er en spiller som vil være en del av det øverste sjiktet i fremtiden. Glem ikke at også Hakan Calhanoglu ble kritisert i starten, og nå viser han sitt potensiale.»

«Nikola Kalinic restituerer bra, mens Patrick Cutrone er en vidunderlig oppdgelse og vi holder litt igjen for at ikke presset skal bli for stort på hans skuldre.»

Sportssjefen kommenterte også de nylige ryktene om Sampdoria sin venstreback Ivan Strinic.

«Vi følger med på flere prospekter. Strinic vil være på free transfer i juni og vi evaluerer ham, men vi har ikke signert noen enda og det er for tidlig å si hva som vil skje.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page