top of page

Mirabelli følger Flamengo-spiss


I jakten på nye talenter har Massimiliano Mirabelli nå vendt snuten mot Brasil, og Flamengo sitt 17-år gamle talent «Lincoln». 

Den 19 november 2017 debuterte Lincoln Corrêa dos Santos i den brasilianske toppdivisjonen som 16-åring (f. 16.desember 2000), og til tross for kun 3 opptredener i ligaen for Flamengo er det svært mange som har tro på at kan bli det neste store fra Brasil. På den internasjonale scenen har angriperen vist seg godt frem med 9 mål på 18 kamper for Brasil sitt U17-lag.

Calciomercato melder at sportsdirektøren til Rossoneri har fulgt nøye med på den brasilianske angriperen, men er noe skeptisk til utkjøpsklausulen på €30m. Flere store klubber har blitt linket til Lincoln tidligere, bl.a. Real Madrid, Barcelona og Juventus. Hvorav sistnevnte visstnok ble skremt vekk når de forstod hvor mye de måtte betale.

Det ryktes også at Flamengo ønsker å binde deres unge stjerne til en ny kontrakt, slik at en eventuell overgangssum bli høyere. Dette i tillegg til at flere andre store lag er interessert gjør at Milan bør handle raskt hvis ikke prisen skal bli altfor høy, samtidig som dette åpenbart vil innebære en høyere risiko mtp hva man får.

Til tross for en ung karriere har det, ikke overraskende, dukket opp klipp med høydepunkter av Lincoln på nettet.


1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page