top of page

Mino Raiola har sluppet en pressemelding angående Donnarummas situasjonGianluigi Donnarumma har den siste tiden blitt beskyldt for å være umoralsk og spille et spill mot Milan. Unggutten virker å ha havnet midt i en kamp mellom hans agent, Mino Raiola, og klubben. Nå har Raiola uttalt seg gjennom en pressemelding.

Raiola sier at angrepene på Donnarumma kommer som en følge av at Mirabelli har problemer med at keeperen har Raiola som agent. Han påpeker at han ikke vil si mer om denne situasjonen i media, men heller løse det på et mer egnet sted. Raiola nevner likevel at han synes det er rart Milan og Mirabelli ikke har kommentert bannerne under kampen mot Hellas Verona. Angående bannerne, som beskyldte Donnarumma for å være umoralsk og ha en parasitt av en bror, kommenterer også Raiola at han aldri har tvunget Milan til å signere Antonio, men at han ble hentet på Milans ønske. Raiola skriver videre at Gianluigi fikk tilbud i sommer som ingen annen spiller ville avslått, men hvor 18-åringen valgte å bli i Milan. Dette valget er noe agenten påstår å respektere, men han er av den oppfatning at klubben ikke legger til rette for at Donnarumma skal kunne prestere så godt som han er kapabel til. Han mener nå at Mirabelli bruker situasjonen med Donnarumma for å overskygge de faktiske problemene i Milan, samtidig som han påpeker at han ønsker at Milan skal lykkes.

Raiola hevder at han ikke har noe i mot Milan, og ønsker at klubben skal ha sportslig suksess både fordi han har fire spillere i laget, samt at han mener klubben er en viktig protagonist i italiensk og internasjonal fotball. Han sier videre at han har hatt flere samtaler med Fassone, og at det er en gjensidig respekt de to i mellom. Agenten klargjør ikke om Donnarumma faktisk ønsker seg bort, og spilleren selv har ikke kommet med uttalelser som tyder på dette.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page