top of page

Milans jakt på en høyrebackMilan skal være på utkikk etter en ny høyreback. Her kan du lese mer om de aktuelle kandidatene og situasjonen for klubbens høyrebacker.

Milan har allerede signert en ny høyreback foran kommende sesong i den 20 år gamle franskmannen Pierre Kalulu. Den lovende unggutten kommer gratis fra Lyon, og har signert en kontrakt til 2025. Kalulu har dog ikke debutert på seniornivå foreløpig og er nok en spiller man har mer håp for i årene som kommer enn kommende sesong. Han har riktignok vært fast inventar i UEFA Youth League og har også U-landskamper for Frankrike, og beskrives som en svært fysisk begavet spiller med store offensive kvaliteter. Hvorvidt han vil lånes ut eller om han blir værende som en utfordrer er dog uklart.

Det vil muligens komme an på hva som skjer med Davide Calabria og Andrea Conti. Sistnenvte ble hentet til Milan i 2017 etter en fantastisk sesong i Atalanta, men har siden slitt med store skadeproblemer og aldri klart å komme helt opp på det nivået man betalte 24 millioner euro for. Conti fikk muligheten til å forlate klubben i fjor, men ble værende. Denne sesongen har han spilt 26 kamper, men han er for øyeblikket skadet i en knapp måned etter å ha operert menisken. Calabria er på sin side en egenutviklet spiller som fikk debuten allerede i 2015, som 18-åring. Siden har det blitt over 100 A-kamper, men Milan skal ikke være helt fornøyd med utviklingen og vurderer å selge 23-åringen. Han har riktignok sett langt bedre ut de siste kampene og det er vanskelig å vite hva som skjer med Calabria.

Alt tyder dog på at minst en av de to høyrebackene vil selges og da vil et nytt førstevalg stå høyt på ønskelisten hos Milan. Denzel Dumfries fra PSV er en spiller Milan har fulgt over lengre tid og han skal angivelig være aktuell for en sum på 18 millioner euro. De siste dagene har Serge Aurier dukket opp som et alternativ i en avtale verdt 15 millioner euro, men ivorianeren er Tottenhams eneste rene høyreback og per nå virker det derfor lite aktuelt. Milans førstevalg skal stadig være den Barcelona-utleide høyrebacken Emerson Royal, men her virker interessen å ha kjølnet noe grunnet Barcelonas manglende vilje til å forhandle om prisen.

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page