top of page

Milan videre med et nødskrik

Oppdatert: 27. feb. 2021


Håpet var at denne kampen skulle bli et lite vendepunkt for et Milan som sliter stort spillemessig. Det ble dessverre ikke tilfellet. Milan gikk nemlig videre med et nødskrik.


Milan innledet imidlertid kampen med å ta initiativet, og tok ledelsen tidlig etter å ha blitt tildelt straffespark for en klar hands på en Røde Stjerne forsvarer. Kessié var som regel sikker fra ellevemetersmerket.


Men etter å ha tatt ledelsen fikk vi plutselig kjenne gyset av det gamle Milan, det som vi hadde blitt akk så vant til fra i fjor vår, det Milan som gir fra seg initiativet og sliter enormt med å kontrollere kampbildet. Røde Stjerne lot ikke sjansen gå fra seg, og utlignet etter at Romagnoli både hadde opphevet offside, og tok ut alt for mye distanse til Ben som fikk god tid til både dempe, snu seg, og sikte. Da blir det fort mål. Romagnoli virker helt til å ha mistet selvtilliten. Han ser livredd ut når han møter raske og tekniske motspillere.


Etter utligningen jevnet kampen seg ut igjen, men Røde Stjerne fortsatte å skape farligheter på en av sine utallige dødballer. Milanspillerne var notorisk sene inn i enhver takling, og skalv i beina med en gang de måtte forsvare corner. Bare en fantastisk redning av Donnarumma gjorde at vi slapp å jage de siste minuttene. Det skal dog nevnes at både Dalot, som for øvrig var skremmende svak, brant en stor sjanse, mens Ibra var noen centimeter offside da Saelemaekers satte ballen i nettet.


Alt i alt var dette en likevel en veldig skuffende forestilling av Milan. Zlatan sa nylig at han hadde zlatanisert Pioli. Igår så det ut som om det motsatte var tilfellet. Det så nemlig ut som om Milan styrter hodestups inn en av de lange mørke dalene som Piolis lag tidligere har vært så kjent for.


Håpet er imidlertid det siste som dør.


Spillervurdering:

Donnarumma: 6,5

Calabria: 5

Tomori: 6,5

Romagnoli: 5

Dalot: 4,5

Kessié: 6

Meité: 5

Castillejo: 5

Krunic: 5,5

Calhanoglu: 5

Leao: 5


Ibra: 5,5

Rebic: 4,5


Forza Milan!
130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page