top of page

Milan tok første stikk mot NapoliMilans Primavera-lag tok tre viktige poeng mot Napoli etter en scoring tre minutter på overtid.

Milan styrte stort sett hele kampen, men slet med å få hull på byllen og fikk ikke uttelling før Marco Brescianini fant nettmaskene i det nittitredje minutt. Midtbanespilleren dro seg inn fra høyre og fintet bort to-tre mann før han plasserte ballen i det lengste hjørnet med venstrefoten. Dermed sørget han for tre svært viktige poeng for et Primavera-lag som har slitt tungt denne sesongen, og lå på nedrykksplass før kampen. Laget har nå vunnet to av tre kamper etter at Federico Giunti overtok som trener i slutten av desember.

Juniorguttene skapte en rekke gode muligheter før scoringen, uten at man fikk satt D’Andrea i Napoli-målet på de store prøvene. Capanni hadde noen gode forsøk, og det er også verdt å merke seg at 17 år gamle Daniel Maldini er i ferd med å etablere seg som en viktig brikke på Milans Primavera-lag. I dag stod han bak mye av det Milan skapte og hadde også flere gode avslutningsforsøk, deriblant et som smalt i tverrliggeren bak en sjanseløs Napoli-keeper.

Milan startet med følgende mannskap: Soncin – Barazzetta, Ruggeri, Merletti, Negri – Sala, Torassi, Brescianini – Maldini – Capanni, Tsadjout.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page