top of page

Milan tapte på straffer mot Manchester UnitedMilan spilte 2-2 mot Manchester United i lørdagens treningskamp. I straffesparkkonkurransen endte det 5-4 i favør Solskjærs menn.

Manchester United kom best i gang og satte Milan under et visst press fra start. En stygg feilpasning fra Samu Castillejo ga United en god mulighet etter knappe ti minutter, men Donnarumma kunne kontrollere Pereiras avslutning utenfor. Bare minutter etter måtte han i aksjon når Rashford testet skuddfoten fra distanse. Det var et lite varsel om hva som skulle komme, for etter 13 minutter gikk engelskmannen inn fra sin venstrekant, dro seg forbi to mann og skjøt via Romagnoli og bort i det lengste hjørnet. Milan spilte seg så gradvis inn i kampen og Castillejo var nære ved å skape problemer for United ved flere anledninger.

Den første ordentlige sjansen for Milan kom ved Suso, som forsøkte seg med et skudd fra langt hold. Spanjolens forsøk på å skru ballen opp i det lengste krysset var svært godt, men duppet akkurat for sent! Etter 25 minutter fikk han et nytt forsøk, denne gang upresset fra omlag 20 meter. Suso utnyttet muligheten på strålende vis og skrudde ballen inn i det nærmeste hjørnet! Fabio Borini stod for den målgivende pasningen. Suso var så nære ved å notere seg for en assist på egenhånd når han slo et innlegg like forbi panneluggen på Piatek, som jaktet inne foran målet. Piatek kom også til en ny god mulighet før pause, men de Gea stoppet avslutningen fra spiss vinkel.

Andreomgang

United kom best i gang også etter pause og fikk satt Milan under et lite press de første minuttene, men det var nok en gang Piatek som skulle få en stor mulighet bare minutter ut i andreomgang. 24-åringen ble spilt frem med en strålende stikker fra Calhanoglu, men det så nesten ut til at spissen trodde han var i offside og det hele endte i et litt halvhjertet forsøk som ble stoppet av de Gea. Deretter ventet en periode med flere muligheter for Manchester United, men det var likevel Milan som skulle ta ledelsen. Et strålende løp fra Piatek skaffet en corner, og Susos påfølgende innsvinger fant Castillejo i feltet. Sistnevntes heading gikk via Lindelöf og inn, bak en utspilt keeper i United-buret.

Etter en times spill gjorde Milan en rekke bytter, og Andre Silva var blant de som entret banen. Han brukte bare tre minutter på å komme til en god mulighet, men headingen etter innlegget fra Borini gikk ikke mellom stengene. Portugiseren virket lysten på å vise seg frem og kom til flere halvsjanser i sitt innhopp, men fikk ikke uttelling. Det gjorde United etter omlag 70 minutter, når Lingard fant et stort rom mellom Calabria og Musacchio og kunne sette inn 2-2 bak innbytter Reina. Begge lag skapte noen muligheter de siste 20, men det var Uniteds unggutter som så farligst ut.

Det hele endte dog i straffesparkkonkurranse. Der ble Daniel Maldini syndebukken, når han var den eneste av de ti eksekutørene som ikke fant nettmaskene. Dermed endte det med tap for Milan, men med United klare for seriestart neste helg og Milan bare halvveis i sin pre-season er det likevel en del oppløftende å ta med seg fra denne kampen.

Milan stilte med følgende mannskap: Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Borini, Biglia, Calhanoglu; Suso; Piatek, Castillejo

Innbyttere: Reina, Andre Silva, Krunic, Bonaventura, Maldini, Brescianini, Strinic, Gabbia

4 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page