top of page

Milan-spillere kalt opp på landslaget


Etter to serierunder er det duket for sesongens første landslagspause og Milan har flere spillere som skal ut å representere sin nasjon de kommende ukene. 

I Giampiero Ventura sin første tropp som italiensk landslagssjef er det funnet plass til flere Milan-spillere, deriblant den 17 år gamle målvakten Gianluigi Donnarumma som med det blir den yngste spilleren på det italienske landslaget på 105 år. I tillegg er ytterligere fem Milanistas å finne på Ventura sin liste.

Italia:

Luca Antonelli, Giacomo Bonaventura, Mattia De Sciglio, Gianluigi Donnarumma, Riccardo Montolivo og Alessio Romagnoli.

Italia skal møte Frankrike til treningskamp i Bari 1. september før de innleder VM-kvaliken borte mot Israel 5. september.

Colombia:

Carlos Bacca er med i troppen til colombianerne som får besøk av Venezuela 1. september før de skal ut i et tøft borteoppgjør mot Brasil 6. september. Begge kampene er kvalikkamper til VM i Russland om to år.

Japan:

Keisuke Honda er selvskreven på det laget som skal møte de forente arabiske emirater og Thailand til kvalikkamper. Datoene er henholdsvis første og sjette september.

Paraguay:

Gustavo Gomez kom gjennom sin debut med  æren i behold, selv om det ble tap mot Napoli. Med sitt Paraguay får han nye sjanser til å ta poeng mot Chile (1. september) og Uruguay (6. september).

Slovakia:

Juraj Kucka ble utvist på håpløst vis mot Napoli i helgen, men er likevel med i troppen som skal møte Englansd 4. september.

I tillegg til spillerne som er uttatt til A-landslagene skal Davide Calabria (U21) og Manuel Locatelli (U19) representere Italia. U21-laget møter Serbia og Andorra på veien mot U21-EM neste år, mens U19-laget skal spille treningskamper mot Tsjekkia og Tyrkia.

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page