top of page

Milan snuser på spansk ving


Milan ser etter forsterkninger i La Liga.

Milans førsteellever ser unektelig sterk ut på papiret, men bredden er ikke det den en gang var hos Rossoneri. På flankene er det spesielt tynt, og bak førstevalgene Suso og Hakan Calhanoglu er det ikke stort annet enn Fabio Borini og Giacomo Bonaventura som kan brukes. Sistnevnte er dog viktig i den sentrale midtbanetrioen, og har nok størst fremtid der.

Nå hevder Sky Sport Italia at klubben vurderer Samu Castillejo foran neste sesong. Den spanske 23-åringen spiller sammen med utleide Carlos Bacca i Villareal og kan bekle begge flankene. Denne sesongen har Castillejo spilt mest ute til høyre, men kan også være et alternativ på motsatt side. På 38 kamper i alle turneringer endte han på 6 scoringer og 8 målgivende pasninger.

Samu Castillejo kostet € 8 millioner da Villareal hentet ham fra Malaga for tre sesonger siden. På tross av sin relativt unge alder har han rukket å spille 125 seriekamper på øverste nivå i Spania, og i følge nyhetsmediet kan han meget vel være en mann Mirabelli & Co. følger med på. Den italienske sportsjournalisten Gianluca Di Marzio tror Milan kan bruke utleide Carlos Bacca for å senke prisen på Castillejo. Som alle spillere i den spanske toppdivisjonen har han en utkjøpsklausul, men det er ikke kjent hvilken sum som skal til for å trigge den.

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page