top of page

Milan slet mot Carpi


I går kveld var Milan på besøk hos Carpi til historiens første offisielle kamp mellom lagene. Det ble dessverre ingen minnerik affære for gjestene.

Carpi-Milan 0-0

Vertene er med på notene

Kampen startet fryktelig rotete, og ingen av lagene virket å ha noen spesiell plan for hva de ville gjøre når de hadde ballen. I løpet av kampens første 15 minutter skapte ikke Milan noen verdens ting, mens Carpi hadde et par farligheter. Ved to anledninger ble Donnarumma testet, blant annet ved et langskudd fra 25 meter, men 16-åringen reddet glimrende. Etter åpningskvarteret kom Milan mer med i kampen, og styrte spillet i langt større grad. Man evnet å ta tak i ballen men uten tellende resultat. Milans første sjanse fikk Cerci som stakk i bakrom og ble servert på fantastisk vis av Montolivo, men dessverre misset høyrekanten med nedtaket. Kampen fortsetter i samme spor, Milan styrte spillet og skapte en del halvsjanser, men fordi nest siste og siste involvering er fryktelig upresis ble det ikke veldig farlig. Carpi var ikke noe bedre enn gjestene, og skapte minimalt. Hjemmelaget brukte Borriello mye i oppspillsfasen og den tidligere Milan-spilleren viste gang på gang sin styrke og smartness i duellspillet. Fem minutter før pause fikk hjemmelaget en kjempesjanse når Alex ble utfordret på fart. Der slet han, og samtidig kom Donnarumma rusende ut. Det hele ender med en kollisjon som kunne endt med baklengs eller straffe i mot, men Milan slapp med skrekken.

Store sjanser mot slutten

Den andre omgangen starter litt som den første, Milan var ikke tilstede og Carpi fikk lov til å styre showet på hjemmebane. Men som i den første omgangen tok Milan stadig mer over kontrollen i kampen og skapte de fleste sjansene. Drøyt 20 minutter før slutt ble Cerci tatt av og gjorde plass til Adriano som da tok plass helt fremme og sendte Niang ut til høyre. Hjemmelaget har mer enn nok med å forsvare seg, men det gikk over 80 minutter før Milan virkelig satte vertene under press. Kampens største sjanser startet med en bakromspasning mot Adriano som brukte unødig lang tid og ble løpt opp og avslutningen ble blokkert til corner. På den påfølgende corneren er Kucka utrolig nær å heade Milan i ledelsen, men tidligere Inter-keeper Belec var med på notene. Presset fortsatte og Bonaventura fikk en god mulighet innenfor 16-meteren, men skuddet ble blokkert. Kort tid etter ble Adriano tydelig holdt inne i feltet, men det blir blåst i mot brasilianeren når han forsøkte å komme seg fri fra forsvareren. Det er godt mulig Milan skulle hatt et straffespark mot slutten, men kampen endte 0-0 og det føltes virkelig som to tapte poeng selv om Milan spilte under pari i store deler av kampen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page