top of page

Milan skal være enige med VazquezFranco Vazquez har blitt linket til Milan den siste tiden, og de seneste rapportene sier at klubben nå har kommet til enighet om en kontrakt med angrepsspilleren.

Ifølge Fabrizio Romano, journalist i Sky Italia og en del av Di Marzios overgangsnettverk, skal man ha kommet til enighet om en kontrakt som gir Vazquez en lønn på 1,5 millioner euro pluss bonuser. Overgangen skal ikke gjennomføres før til sommeren, men Milan ønsker ifølge rapportene å bli enige om overgangssum i januar. Palermo sies å ønske opp mot 30 millioner euro for argentineren, mens Milan sies å være villige til å gi omlag 15-18 millioner euro. Dermed kan overgangssummen bli et hinder for overgangen, selv om klubb og spiller sies å være enige.

26-åringen debuterte på det italienske landslaget i slutten av mars, etter å ha valgt Azzurri fremfor fødelandet Argentina. Vazquez har ikke hatt noen stor karriere så langt, men fikk sitt gjennombrudd i fjorårssesongen når han stod for hele 20 målpoeng for Palermo. Angrepsspilleren scoret ti mål og assisterte også ti scoringer, hvilket gjorde ham til en av de fremste tilretteleggerne i Serie A 2014/15. Den 187 cm lange Palermo-spilleren er sannsynligvis tiltenkt en rolle som trequartista i Mihajolvics foretrukne formasjon, 4-3-1-2. Her er Vazquez kjent for sine ferdigheter med ball og sitt blikk for spillet, hvilket har gjort at mange sammenligner ham med landsmann og tidligere Palermo-spiller Javier Pastore. Hvorvidt det er noe hold i ryktene gjenstår fortsatt å se, og basert på de potensielle overgangssummene virker en overgang å være et stykke fra å bli en realitet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page